luni, 16 martie 2020

j/J, x/X, k/K, q/Q, w/W, y/Y și grupurile che/Che, chi/Chi, ghe/Ghe, ghi/Ghi-fișe pentru citire, dictare, transcriere (partea a V-a)

Fișele sunt lucrate după ordinea literelor din manualul de Comunicare în limba română, autori: Olga Pîrîială, Mihaela Ada Radu, Rodica Chiran, Editura Didactică și Pedagogică și oferă elevilor, părinților și cadrelor didactice posibilitatea exersării citirii și scrierii cuvintelor și propozițiilor formulate și scrise doar cu literele studiate.

După cum v-am promis, șirul fișelor pentru scris, citit, dictare, transcriere, continuă cu partea a V-a, practic ultima parte a fișelor din această serie. În această parte am abordat texte, folosind literele studiate până în prezent.

Puteți descărca fișe pentru citire, dictare, transcriere (partea a V-a), pentru literele j/J, x/X, k/K, q/Q, w/W, y/Y și grupurile che/Che, chi/Chi, ghe/Ghe, ghi/Ghi, în format pdf, de aici.

Puteți descărca fișe pentru citire, dictare, transcriere (partea a IV-a), pentru literele f/F, h/H, ț/Ț, z/Z și grupurile ge/Ge, gi/Gi, în format pdf,  de aici.

Puteți descărca fișe pentru citire, dictare, transcriere (partea a III-a), pentru literele î/Î, â/Â, d/D, v/V, ș/Ș, b/B, g/G  și grupurile ce/Ce, ci/Ci, în format pdf,  de aici.

Fiecare fișă adaugă o literă în plus, conform ordinii din manual. Puteți descărca fișe pentru citire, dictare, transcriere (partea a II-a), pentru literele c/C, o/O, p/P, l/L, s/S, în format word,  de aici.

De aici puteți descărca fișele pentru citire, dictare, transcriere (partea I), pentru literele a/A, m/M, i/I, t/T, e/E, n/N , ă/Ă, r/R, u/U. 

Imaginile atașate mai jos au rol de ilustrare a materialului. Fișierele atașate sunt libere pentru a fi descărcate, modificate și folosite la clasă.
Spor!
Cu drag,
Loreta Țivlea

6 comentarii:

ana maria ivan - parinte spunea...

multumesc! <3

Unknown spunea...

Mulțumesc!

Unknown spunea...

Multumesc!!! :)

Unknown spunea...

Multumesc mult! Felicitari! Materiale foarte eficiente!

Unknown spunea...

Respect și prețuire pentru materialele realizate și altruismul de care dați dovadă!

FloriS spunea...

Multumesc!

Trimiteți un comentariu