luni, 16 iunie 2014

Party, cursuri pentru copii şi şcoală de vară la Sarida Club

Sarida Kids Club este locul unde copilul dumneavoastră are libertate de imaginaţie, îşi poate pune în practică ideile creative care nu pot fi efectuate acasa (din lipsă de materiale şi spatiu) oferindu-i posibilitatea de a-şi dezvolta abilităţile mentale şi fizice, dar şi imaginatia.

Sarida Kids Club încurajează şi munca în echipă, copiilor fiindu-le mult mai uşor să lucreze împreună. Pe lângă faptul că va avea colegi cu aceleaşi pasiuni, copilul dumneavoastră îşi va dezvolta noi orizonturi privind abilităţile sociale şi de comunicare.

Ca membru Sarida Kids Club, copilul dumneavoastră învaţă lucruri noi. Aici materialele sunt variate, incluse în preţ, cursurile oferite sunt predate de instructori specializaţi, tineri, entuziaşti şi orientaţi către copil, iar mămicile nu trebuie să îşi facă probleme să strângă sau să cureţe după şedinţa de creaţie a miculuţului lor.

Activităţile desfăşurate la Sarida Kids Club sunt dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 2 si 9 ani, dar sunt încurajaţi şi părinţii să participe la cursurile susţinute, dacă doresc să se relaxeze creativ alături de micuţii lor. După cum vedeţi, Sarida nu este un simplu club pentru copii (http://www.saridaclub.ro/), este un club pentru întreaga familie.

Sarida Kids Club organizează petreceri pentru copii, cursuri de dans pentru copii, after school, cursuri de pictură şi dactilopictură, limbi străine (engleză, germană), teatru şi artă dramatică.

Sarida Family Club vă aşteaptă pe 21 iunie (sâmbătă) la Ziua Porţilor Deschise, la sediul din strada Crişul Alb, nr. 9, sector 4, Bucureşti, începând cu ora 10:00. Aici vă veţi convinge pe viu de oferta unică a Sarida Club.

Programul zilei de 21 iunie 2014, cuprinde:

Teatru pentru copii “Peter Pan şi Tinkerbell”;
Spectacol interactiv de Magie şi ateliere gratuite;
Reprezentaţii pe scenă, dans, balet şi aikido;
Facepaiting, baloane şi popcorn din partea clubului;
Freshuri, vată de zahăr, jucării şi cupcakes;
Extragere la Marea Tombolă;
Petrecere cu animator la sfârşitul evenimentului.

Pentru a serba începutul vacanţei copilului tău, participă la evenimentul oferit de Sarida Club rezervând locuri pentru toată familia, la telefon 0726.528.844, sau trimitand un e-mail pe adresa saridaclub@yahoo.com.

Pentru copiii care nu au cu cine să stea acasă în perioada vacanţei, se deschide la Club Sarida şcoala de vară pentru copii cu vârste cuprinse între 3 şi 12 ani.

Ziua începe cu gimnastică, aerobic, programul continuă cu activităţi recreative, proiecte creative, la ora 10,00 se ia o gustare de fructe, plimbare şi joacă în curtea Clubului Sarida, ieşiri în parc, excursii, accesul la sala de jocuri, însă la cererea părintelui se va face  zilnic o oră de teme de vacanţă.
Pranzul (care este optional), special conceput pentru copii, din ingrediente proaspete şi sănătoase, va cuprinde felul unu şi felul doi+două gustări, totul la numai 12 lei. Pentru fraţi se oferă o reducere de 10%.



Distracţie plăcută!
Cu drag,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu