luni, 16 iunie 2014

Cu Bebikut îţi planifici inteligent vacanţa

Vine vacanţa şi pentru mulţi dintre noi vacanţa de vară rezonează perfect cu concediul la mare.
Pentru a avea un sejur reuşit, mai ales dacă avem şi copii, trebuie să proiectăm şi să planificăm din timp plecarea.

1. Urmăreşte buletinele meteo.

În funcţie de perioada în care vei pleca în vacanţă, obţine informaţii despre starea vremii. Este important să ai date clare despre locul în care vei merge, deoarece temperaturile de pe litoral sunt diferite faţă de cele din restul ţării. Dacă aţi planificat o ieşire într-o ţară precum Grecia, Turcia, Spania sau Egipt, trebuie să luaţi în calcul că temperaturile diferă de la o zonă de coastă la alta.

Când vine momentul să împachetezi, este bine sa faci asta cu cel putin 24 de ore înainte de a pleca. Astfel, ai timp să realizezi de ce ai nevoie.

2. Nu uita accesoriile de plajă.

Pune în bagaj toate accesoriile de care ai nevoie la plajă: loţiunea de soare, prosoape, costumul de baie, haine adecvate, creme calmante, ochelari de soare, unele medicamente uzuale, etc.

Dacă ai copii cu vârste sub 13 ani, mare grijă la produsele de care ei au nevoie pentru plajă. Pielea lor e mult mai sensibilă şi se impune un factor de protecţie solară mult mai ridicat. Chiar şi tu vei folosi produse cu un SPF mult mai mare în primele zile de plajă, în funcţie de nuanţa pielii tale. Treptat, numărul factorului poate scădea.

Produse de igienă şi sănătate pentru protecţie solară, de calitate şi la preţuri avantajoase, am găsit pe bebikut.ro (detalii: http://bebikut.ro/igiena-si-sanatate/).

Bioderma –
ABCDerm Solaire     
Crema Minerala
SPF50+ x 50gr
Preţ: 40.30 Lei
Bubchen –
Loţiune de plajă
SPF50 x 100ml 
Preţ: 43.02 Lei
Bubchen –
Spray protectie solara
SPF30 x 150ml 
Preţ: 46.12 Lei
Bubchen-
lapte de corp
SPF30x50 ml
Preţ: 13.89 Lei
Nu ieşi din camera de hotel, fără să-ţi aplici loţiunea cu factor de protecţie! Ştii că o piele fină are nevoie de doar 15 minute de expunere la soare ca să se ardă. Ia loţiunea de plajă cu tine! Vei avea nevoie să o aplici din nou, de fiecare dată după ce ai ieşit din mare. Umerii, decolteul, mâinile, pomeţii şi vârful nasului sunt zonele care au nevoie de cea mai mare atenţie.

Este recomandat ca ochelarii de soare sa aibă factor UV protector. Ochelarii de soare pentru copii trebuie să prezinte ajustări specifice cum sunt cei din imagine. Sistemul de prindere cu bandă ajustabilă permite protejarea vederii laterale şi împiedică alunecarea ochelarilor de soare pentru copii. În plus, neavând braţele clasice, ochelarii de soare pentru copii black protecţie U.V Swimpy de la bebicut nu îi pot răni pe copii nici măcar atunci când se împiedică şi cad.

Există şi alte produse pe care nu le foloseşti frecvent, dar care pot fi necesare în sezonul estival.

Ochelari de soare copii black protecţie
U.V 100% - Swimpy
Preţ: 36.99 Lei
Little Life - Cort pentru plajă Protecţie UV50 Family OFERTĂ
Preţ: 305.04 Lei
Grabner - Bora Mini, Midi, Maxi (20-40kg) 
Preţ: 228.99 Lei
Colac copii 2-6 ani Bamse - Swimpy
Preţ: 36.00 Lei

Foarte importante sunt şi produsele pentru înot, cu uscare rapidă şi care oferă protecţie împotriva radiaţiilor UV.

Şapca pink black 0 - 1 ani protecţie UV - Swimpy 
Preţ: 45.00 Lei
Tricou de baie pink black mărime 80- 92 - Swimpy 
Preţ: 76.99 Lei
Pantaloni de baie pink black mărime 92- 104 protecţie UV - Swimpy 
Preţ: 47.00 Lei
Încălţăminte de plajă şi apă pink black mărime 20- 21 - Swimpy
 Preţ: 45.00 Lei

3. Nu uita accesoriile de divertisment. 

Ia pentru tine o carte, o revistă, o pereche de palete, o minge sau orice alt lucru care-ţi face plăcere. Dacă mergi cu familia şi copiii, nu uita să pui în bagaj jucării sau ustensile de plastic pentru apă. Le poţi găsi tot pe bebikut.ro. Astfel, îi vei ţine ocupaţi pe cei mici şi vei putea şi tu să te bucuri de soare.

4. Nu uita de suveniruri! 

Ia din deplasările tale obiecte mici, dar interesante, pentru tine sau pentru cei dragi şi  nu uita să faci fotografii. Mai interesant devine atunci când chiar tu realizezi mici atenţii pentru prieteni.

Cu drag,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu