joi, 9 octombrie 2014

Timpul tău contează!

Comisia Europeană a început o campanie prin care vrea să comunice faptul că cel mai bun mod de a te deplasa prin oraş este printr-un mix de mijloace de transport. Spre exemplu: la orele de vârf, maşina nu e cea mai bună alegere, bicicleta, deşi este rapidă şi contribuie la sănătatea ta, nu poate fi folosită când plouă sau când e foarte frig, mersul pe motor este relaxant pentru pasionaţii din domeniu, dar limitat dacă vrei să transporţi întreaga familie sau copii mici.

Cel mai bine este să foloseşti toate mijloacele de transport (particulare sau transportul în comun) ca să ajungi la timp unde trebuie, dar nici să nu uiţi că mai există încă mersul pe jos (face piciorul frumos!).
    
Comisia Europeană oferă premii celor care îşi fac un selfie prin care să evidenţieze faptul că un mix calculat este tot ce-ţi trebuie în oraş. Fă o fotografie care crezi că explică cel mai bine conceptul de deplasare prin oraş printr-un mix de mijloace de transport şi urc-o în aplicaţia Do The RightMix (detalii: https://www.facebook.com/DoTheRightMixRomania/app_1532474300309002). Poţi fi chiar tu câştigător!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu