joi, 24 octombrie 2019

Drum prin pădure- perspectivă liniară

Chiar dacă rezultatul final nu este mereu cel mai aproape de perfecțiune, eu rămân la părerea mea că repetiția e mama învățăturii, iar încercarea moarte n-are. Așa că, deși sunt foarte mititei, elevii mei au avut parte astăzi de o temă mai puțin comodă, la vârsta lor de 7 ani. Le-am propus un „Drum prin pădure”, realizat din perspectivă liniară.

Astfel de temă am propus și copiilor mai mari, de clasele a treia și a patra, iar rezultatul îl puteți găsi aici. Tot de un drum era vorba, numai că acela a fost mai riguros abordat, dată fiind vârsta de 10-11 ani a copiilor. Tot pe link-ul atașat puteți găsi și câteva detalii tehnice de realizare.

Drumul prin pădure, realizat de micuții mei astăzi, are un aspect mai liber și mai zglobiu, specific vârstei și caracterului lor vesel. Chiar dacă n-au excelat la capitolul „geometrie”, mi-au plăcut foarte mult culorile alese și pasiunea cu care s-au dedicat, la ora de arte.

Voi reveni cu această temă când vor mai crește un picuț, poate la anul, nu m-am gândit încă. Până una-alta, vă las aici câteva tablouri realizate cu copiii de clasa I și vă aștept cu păreri.
Toamnă târzie
Toamnă arămie
Cu drag,
Loreta Țivlea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu