marți, 4 noiembrie 2014

Mierea de Manuka, sănătate de la Vegis

Frig, vânt, umezeală, ştiţi ce zic…patria viruşilor. Nu odată vi s-a întâmplat ca în această perioadă a anului, din senin, să vă treziţi cu viroze supărătoare. Probabil că v-aţi gândit că un aport de vitamine şi minerale ar fi numai bun, mai ales că odată cu venirea sezonului rece, legumele şi fructele proaspete se împuţinează.

Este indicat ca alimentaţia noastră să fie cât mai variată, cât mai echilibrată, bazată pe produse naturale pentru a asigura necesarul de nutrienţi necesari unei bune funcţionări a organismului.

Atunci când aţi făcut totul pentru a fi fortificaţi (alimentaţie sănătoasă, odihnă, sport, etc) dar sănătatea dumneavoastră nu este chiar de invidiat, poate că este momentul să vă gândiţi şi la suplimentele alimentare. Nu vă sfătuiesc şi n-am făcut-o niciodată să vă automedicamentaţi, chiar dacă, despre suplimentele alimentare se spune că nu au efecte adverse. Sunt persoane care pot dezvolta alergii la anumiţi compuşi şi de aceea medicul dumneavoastră de familie este cel care trebuie să hotărască produsele pe care le veţi folosi cât şi modalitatea de administrare. Pentru o corectă informare, vă spun că există şi produse naturiste din categoria suplimentelor alimentare, cu efect imunostimulant. 

Un produs naturist, cel puţin interesant, pe care eu l-am descoperit este Mierea de Manuka (detalii: http://vegis.ro/ ).

Spre deosebire de alte mieri pasteurizate, gama de Miere de Manuka Wedderspoon este 100% RAW, aceasta însemnând că toate substanţele nutritive se regăsesc în fiecare borcănel. Această miere este cea mai apropiată de starea ei naturală atunci când ajunge la consummator, conţine enzime vii, nu prezintă reziduri chimice, antibiotice sau organisme modificate genetic GMO. Atunci când alegeţi o Miere de Manuka, citiţi eticheta şi dacă vedeţi RAW, atunci beneficiaţi de MAI MULT!

Pentru a putea fi etichetată ca Miere de Manuka, mierea trebuie să aibă un indice de polen în conţinut de cel putin 70%, potrivit Jurnalului de Cercetări Agrare al Noii Zeelande, din 1985, vol. 28:39-7,0.

O mare majoritate a companiilor producătoare de Miere de Manuka îşi canalizează atenţia asupra nivelului antibacterial, ignorând indicele de polen din miere (pollen count), precum şi alte proprietăţi pe care mierea le-a dobândit în mod natural. Firma Wedderspoon garantează că Mierea sa de Manuka conţine unul din cei mai ridicaţi indici de polen din industrie, indice obţinut într-o manieră naturală, asigurându-şi clienţii că beneficiază de o miere pură, autentică, fără să fie mixată în vreun fel.
Mierea de Manuca de la Wedderspoon poate fi găsită într-o varietate largă, astfel:

Mierea de Manuka 100% RAW Activă 16+

Este cea mai puternică miere RAW Wedderspoon fiind bogată în nutrienţi, foarte eficientă în vindecarea pe cale naturală a diverselor afecţiuni. Este ideală pentru mentinerea sănătăţii aparatului digestiv dar şi a altor probleme de sănătate. Ea este recoltată din ţinuturile îndepărtate, proaspete şi curate ale sudul Noii Zeelande. Fiecare serie de Miere de Manuka Wedderspoon Activă 16+ RAW este testată pentru a i se vedea indicele de polen, enzimele vii, nivelul de antioxidanţi precum şi a altor fitonutrienţi. Testarea este făcută prin metode proprii fiind parte integrantă a procesului de producţie.

Mierea de Manuka 100% RAW Activă 12+

Acestă miere este potrivită pentru consumul de zi cu zi, având un nivel activ mai mic. Este ideal pentru revitalizarea sistemului imunitar sau pentru menţinerea unei sănătăţi optime la nivel digestiv. La fel ca şi restul mierilor din gama Wedderspoon RAW Activă şi nepasteurizată, sunt garantate următoarele aspecte: nu conţine antibiotice şi organisme modificate genetic, fiecare borcan poate fi „identificat” până la nivel de apicultor conducător, nivelul de activitate din miere s-a format în mod natural.

Mierea de Manuka 100% RAW Activă 7+ MIX

Este o Miere de Manuka specială care beneficiază de toate beneficiile Mierii de Manuka dar care are în plus miere polifloră din Noua Zeelandă.

Este un mix compus din 50% Miere de Manuka Activă Raw 7+ si 50% Miere polifloră cu un gust floral deosebit.

Dacă şi ţie ţi se pare interesant acest produs, abonează-te la Newsletterul Vegis pentru a fi la curent cu super ofertele de Black Friday, consultă-ţi medicul de familie şi de ce nu, dacă el îţi recomandă, încearcă acest produs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu