vineri, 4 iulie 2014

De ce este important să învăţăm limba engleză?

Engleza este limba oficială în cele mai multe ţări ale lumii. Se vorbeşte aproape oriunde în lume, din Noua Zeelandă, Australia şi Statele Unite, până în Marea Britanie, Zimbabwe, Caraibe, Hong Kong, Africa de Sud sau Canada.

Se estimează că numărul de persoane din lume care folosesc limba engleză pentru a comunica în mod regulat este de 2 miliarde!

5 Motive principale pentru a învăţa engleza:

1. Succes în afaceri

Engleza este limba dominantă în mediul de afaceri şi a devenit aproape o necesitate ca oamenii să vorbească limba engleză. Importanţa sa pe piaţa mondială nu poate fi subestimată. Învăţarea limbii engleze îţi poate aduce multiple beneficii în viaţa profesională.

2. Accesul la informaţii noi

Multe dintre filmele de top din lume, cărţi şi muzică sunt publicate şi produse în limba engleză. Prin urmare, învăţarea limbii engleze te va ajuta să îţi măreşti universul cultural.

Cea mai mare parte a conţinutului produs pe Internet este în limba engleză. Aşadar, cunoscând limba engleză, vei avea acces la o cantitate incredibilă de informaţii, care ar putea să nu fie disponibile în alt mod!

3. Călătoria în jurul lumii

Oamenii care înţeleg limba engleză se descurcă mult mai bine în ţările în care călătoresc; chiar dacă engleza nu este o limbă oficială în destinaţia aleasă, cu siguranţă vei întâlni persoane vorbitoare de limba engleză. Atunci când călătoreşti, este esenţial să ştii să rezervi o cameră la un hotel, să comanzi un fel de mâncare la restaurant sau să ceri indicaţii pentru a găsi un anumit obiectiv turistic.

4. Un trai mai bun, cu un job mai bun

Învăţarea limbii engleze îmbunătăţeşte şansa de a obţine un loc de muncă bun. Companiile care au clienţi şi furnizori internaţionali se bazează mult mai mult pe angajaţii vorbitori de limba engleză. Cerinţele pentru anumite funcţii de management constau în abilitatea de a vorbi limba engleză. Prin urmare, învăţarea limbii engleze îţi îmbunătăţeşte şansa de a obţine un job bun şi de a avansa în carieră.

5. Satisfacţia personală

Realizarea de progrese şi învăţarea unui lucru nou este un sentiment plin de satisfacţii.

Dacă vrei să urmezi un curs de limba engleză, alege International English School! Cursurile online propuse de International English School sunt o metoda simplă şi comodă de a învăţa limba engleză. Oriunde v-aţi afla, în România sau în străinătate, puteţi comunica online eficient şi simplu. Trainerii International English School sunt posesori ai unei diplome de master sau doctorat, cu atestate Cambridge, recunoscut internaţional, la curent cu cele mai noi metode de predare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu