Caiet de evaluare pentru clasa a III-a sau „Cum se poate transforma prietenia în ceva productiv”, aÈ™a aÈ™ numi prima lucrare pe care am reuÈ™it să o public alături de cea mai bună prietenă, colegă, confidentă...etc È™i lista ar putea continua la nesfârÈ™it.
Se spune că timpul le aÈ™ază pe toate în matca lor: durerea se vindecă, ranchiuna dispare, iar prietenii de conjunctură se dau duÈ™i, fie că dispare miza, fie că piere interesul. Astfel m-am trezit după o viață de om că am un singur prieten. Un singur prieten adevărat, aÈ™a cum vă doresc È™i vouă, cu care să pot să râd, cu care să pot să plâng, pe care să-l sun când mă bucur È™i tot pe el să-l sun când am nevoie, de care să nu mă tem că mă judecă sau că-mi speculează slăbiciunile, cu care găsesc subiecte în comun chiar dacă n-am făcut nimic remarcabil în ultima vreme sau chiar dacă nu ne-am mai văzut de un an, un prieten în faÈ›a căruia nu simt nevoia să port „masca”, un prieten care nu aÈ™teaptă nimic, nu cere nimic, doar este.
Din prietenia aceasta în care fiecare a investit cât a simțit, din care fiecare a luat cât a avut nevoie, pe care am crescut-o ca pe un copil mic și am dus-o cu noi mai departe, a apărut și primul material destinat mai mult altora și mai puțin nouă, a apărut primul Caiet de evaluare destinat elevilor de clasa a III-a, publicat la Editura Natis din Craiova.
Titlul sună uÈ™or sec, dar vă asigur că am pus între scoarÈ›e toată dragostea, pasiunea, È™tiinÈ›a È™i dorinÈ›a unui dascăl, căci am lucrat ca unul, deÈ™i am fost la distanță, fără să calculăm „cât” È™i nici „ce” a pus fiecare, ci „cum” trebuie să facem pentru un rezultat excelent. Și da, materialele s-au potrivit de minune, caietul a văzut lumina tiparului, iar voi puteÈ›i să-l consultaÈ›i.
Copiii și dascălii au la dispoziție 30 de teste pentru limba și literatura română, matematică și științe, alături de descriptori de performanță pentru evaluare sau autoevaluare.
Spor în toate!
Cu drag,
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu