miercuri, 5 noiembrie 2014

Pentru a te simţi bine, ai nevoie de un strop de PlusConfort

Cu ceva vreme în urmă, nici prin minte nu-mi trecea să vă vorbesc despre un astfel de subiect. Confortul căminului mi se pare un subiect foarte personal, despre care nu pot vorbi cu oricine. Dar atunci când descopăr lucruri noi şi mai mult decât interesante, sunt dispusă să le împărtăşesc prietenilor.

Nu sunt expert în amenajări interioare, dar un lucru ştiu sigur: pentru a mă simţi confortabil în casa mea, trebuie să-mi fie iarna cald şi vara răcoare. Primul pas pe care l-am făcut în acest scop a fost înlocuirea vechii tâmplării din lemn cu noua şi inovativa tâmplărie PVC cu geam termopan. Şi cum locuiesc la bloc şi nu într-o casă, monument istoric, nici nu m-a durut sufletul să renunţ la vântul care şuiera iarna printre balamale şi nici la praful mărunţel de vară ce-şi făcea loc, pe unde numai el ştia.

Dacă gândiţi că simpla înlocuire a vechii tâmplării cu una nouă vă scuteşte de toate problemele, vă înşelaţi amarnic. S-ar putea, dacă nu vă informaţi suficient sau dacă urmăriţi un preţ mărunţel, să daţi vântul şi praful despre care mai sus vorbeam, pe o ticluită umezeală, condens şi nelipsitul mucegai. 

Adevărat că în prezent producătorii de tâmplărie PVC cu geam termopan, prea mulţi pentru gustul meu, promit calitate maximă la preţ minim, însă, eu prefer să iau măsuri în cunoştinţă de cauză. Aşa am ajuns să-i descopăr pe cei de la PlusConfort (http://www.plusconfort.ro/). Printre cei mai importanţi clienţi ai lor se numără Construcţii Erbaşu s.a., Rotary Construcţii s.a., Consiliul Local Slatina, Gaz de France Sud Romania, Romtelecom, Lidl România. După 10 ani de activitate, PlusConfort a ajuns astăzi să fie recunoscută drept una dinte cele mai serioase firme din acest domeniu, oferind siguranţa unui partener extrem de competent.
  Dacă şi voi vă doriţi un plus de confort în căminul vostru, nu ezitaţi să-i contactaţi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu