duminică, 20 iulie 2014

Smartphone-ul tău are SmartProtection?

Din momentul în care ţii în mână noul tău smartphone, primul gând care-ţi vine în minte este cum să-l protejezi pentru a arăta ca nou mai mult timp.

Să laşi neprotejat un gadget, este ca şi când ţi-ai construi şi amenaja o casă, dar ai amâna până la anul construcţia acoperişului. 

În funcţie de necesităţile tale şi de aşteptările pe care le ai de la noul smartphone, vei putea alege tipul de protecţie potrivit, dar nu uita ca această decizie să fie luată cât mai repede. Nu ai vrea să-ţi pară rău!

Cea mai potrivită protectie pentru smartphone-ul tău este o folie SmartProtection, un produs creat special pentru a oferi clienţilor soluţia unei protecţii eficiente.

Ce aşteptări am de la o folie de protecţie?
-să fie uşor de aplicat;
-să ofere transparentă în proporţie de 100%;
-să păstreze calitatea culorilor;
-să fie subţire (0,25 mm);
-să nu necesite adezivi pentru ataşarea pe display şi să nu lase urme la îndepărtare;
-să se potrivească perfect modelului de gadget pe care îl am.

Patru motive pentru care ar trebui să-ţi cumperi folii de protectie pentru gadgetul tău:

1. Principala utilitate a foliei de protecţie este de a menţine intact ecranul gadgetului tău. Bine, acum îmi veţi spune că noile modele de smartphone încorcorează sticla rezistentă la zgârieturi, Gorilla Glass. Dacă esti o persoană dinamică, mereu în mişcare, care pune telefonul alături de chei sau direct pe bordul maşinii, s-ar putea să ai nevoie de protecţie suplimentară.

2. Nu toate gadgeturile sunt dotate cu un strat oleofobic. Cu alte cuvinte, imediat după prima utilizare va fi acoperit de amprente digitale.Acestea îţi pot limita satisfacţia în timpul utilizării.

3. Reflexia ecranului este o altă problemă cu care se confruntă proprietarii de smartphone, de exemplu. Esti afară, este soare iar tu nu ştii dacă telefonul tău este închis sau deschis.

4. Să-ţi fereşti mesajele private de ochii curioşilor este o problemă atunci când te afli în mijloacele de transport în comun. Vecinul de scaun, curios, va arunca o privire spre ecranul telefonului tău, iar mesajele tale personale sunt în pericol de a fi citite.

SmartProtection îţi dă soluţia problemelor tale:

1. Clasic SmartProtection este cea mai nouă folie de protecţie apărută pe piaţă, cu o garanţie de 10 ani îimpotriva îngălbenirii, deteriorării, exfolierii şi pierderii clarităţii. 

SmartProtection este compusă din 4 straturi speciale cu o grosime totală de 0.2mm. Stratul de suprafaţă fiind creat din polimeri speciali, elastomeri, care “se vindecă” în timp eliminând orice urmă de zgârietură. 

Datorită compoziţiei folosite, partea lipicioasă a foliei nu lasă nici o urmă în cazul în care se doreşte înlăturarea ei. 

Folia Clasic SmartProtection poate fi creată respectând dimensiunile unice pentru fiecare model. Calitatea decupajelor fiind garantată de aparatura modernă folosită în acest scop.

Folia de protecţie este usor de instalat folosind accesoriile incluse în pachet, gratuit.
Pachetul conţine : Folie Smart Protection, lavetă microfibră, card de instalare (smart squeegee), spray.

2. Ultra SmartProtection- tempered glass este o protecţie specială care are în componenţă sticla tratată termic şi chimic, pentru a proteja display-urile telefoanelor împotriva şocurilor şi zgârieturilor, absorbind efectiv impactul. In cazuri extreme, dacă ajunge să se spargă, nu se dezintegrează în bucăţele mici, ci rămâne compact, pentru siguranţa utilizatorului.

Ultra SmartProtection oferă o claritate uimitoare a ecranelor, senzitivitate ridicată şi confortul unei atingeri delicate. 
Are un strat anti ulei, acesta oferind protecţie împotriva petelor şi reducerea semnificativă a amprentelor.
Duritatea suprafeţei este cea mai mare existentă în prezent : 9H.
Sticla, extrem de subţire, este obtinută printr-un proces tehnic avansat.
Stratul de silicon, creat special, asigură protecţia împotriva şocurilor.
Stratul de silicon adeziv oferă o lipire sigură şi fără urme în cazul dezlipirii voite.
3. Privacy SmartProtection este folia care îţi oferă chiar mai mult decât protecţia informaţiilor tale private. Este rezistentă la zgârieturi şi anti reflexie, mată cu antingere placută şi aspect încântător. Privacy SmartProtection oferă protecţie din toate cele patru unghiuri, ecranul părând negru pentru ochii curioşilor.

4. Mirror SmartProtection este folia destinată celor pasionaţi de imginea lor. Aplicând acest tip de folie pe telefon, aveţi cea mai uşoară şi elegantă oglindă de pe piaţă. E important cum arăţi, deci ţine mereu sub control imaginea!

Dacă vrei să te bucuri de experienţa SmartProtection, află că în prezent, întreaga gamă de folii de protecţie beneficiază de livrare gratuită la comenzi de minim 60 ron.

În 95% din cazuri, livrarea se face în 24-48 de ore, în funcţie de locaţia dumneavoastră.

Dacă plasaţi comanda până la ora 16:30, se expediază în aceaşi zi. Există posibilitatea, în majoritatea oraşelor, ca livrarea sa aibă loc inclusiv sâmbăta.
Pentru clienţii care comandă sub 60 ron, se percepe o taxă suplimentară de 16 RON/comandă, respectiv 8 RON/comandă, în funcţie de curierul ales de dumneavoastră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu